Dostava

Robu šaljemo istog dana ukoliko je imamo na stanju (o čemu ćemo vas obavestiti) na adresu koju ste ostavili.

Šaljemo kurirskim službama Post Express, plaćate kuriru kada Vam donese pošiljku (pouzećem).

Cenovnik poštarine Post Express-a mozete pogledati ovde

Garancija

Garancija na kupljene proizvode je 24 (dvadesetčetiri) meseca.

Garancija na drške svih lemilica i duvaljki je 6 (šest) meseci.

Garancija na sve vrste baterija je 1 (jedan) mesec.

Garancija na servis uređaja je 6 (šest) meseci osim za uređaje koji su imali

kontakt sa vodom. Garancija se odnosi na deo koji je popravljen ili na sklop

čipova (komponenti) tj. određenog dela uređaja koji je popravljan (ne odnosi se

na kompletan uređaj). Garancija na ekrane i ostale delove važi samo u slučaju

ako nema fizičkih oštećenja (bilo kakvo oštećenje, čak i ogrebotine).

Grejni element (grejač), nastavak (vrh, dizna), futrole, zaštitna stakla (folije), držaci svih vrsta, 

šrafcigeri i sve vrste nastavaka tj. bitova, pincete, sve vrste klešta, sečica i alati

za otvaranje telefona smatraju se potrošnim materijalom i garancija za ove

elemente ne postoji.

GARANCIJA PRESTAJE DA VAŽI:

• ako je prethodnu popravku izvršilo neovlašćeno lice

• ako je proizvod nepravilno korišćen

• ako je proizvod oštećen usled delovanja više sile (udara groma, poplava itd.)

• ako je proizvod fizički oštećen, krivicom kupca ili trećeg lica

Reklamacije | Povraćaj robe

U slučaju reklamacije kupac je dužan proizvod vratiti lično ili putem kurirske službe o svom trošku.

Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda. iFix ne garantuje isporuku za nepotpune i netačne porudžbine.

Hvala što ste posetili naš internet sajt „ifix.rs“. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite internet sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo iFix-a, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. iFix će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, iFix se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, iFix ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. iFix nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije iFix. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. iFix ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. iFix ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti iFix.

Sadržaj dostupan na ovom internet sajtu

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji Sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa internet sajta (u daljem tekstu Sadržaj), pripadaju iFix-u, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba Sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Nemojte preuzimati niti koristiti Sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite Sadržaj sa internet sajta, to činite na sopstveni rizik.

Izmena uslova korišćenja

iFix može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.